νέα
8/10/2012 - Macarons
18/4/2012 - Deli Nougat
- Μύρισε Πάσχα!

   Αρώματα φρεσκοψημένης ζύμης, τσουρέκια που αχνίζουν, από εξαιρετικές πρώτες ύλες, σοκολατένια αυγά που αφήνονται στα χέρια της καλλιτεχνικής μας ομάδας και μια παραγωγή που δεν σταματά ποτέ...

   Κάπως έτσι ξεκινάει, για όλους εμάς στον Τερκενλή, η προετοιμασία για τις ημέρες του Πάσχα... και όταν φυσικά τα βλέμματα του κόσμου συναντίουνται με τις πασχαλινές μας δημιουργίες δεν μπορούμε παρά να χαμογελούμε από ικανοποίηση!

   Σε κάθε γωνιά των καταστημάτων Τερκενλής, που τέτοιες μέρες πλημμυρίζουν από χρώμα, άρωμα και γεύση, μπορείτε να βρείτε ποικιλία πασχαλινών προτάσεων:

  • Το τσουρέκι μας σε κουλούρα ή σε πλεξούδα που μοσχοβολά μαχλέπι, φτιαγμένο πάντα με την παραδοσιακή συνταγή και δεξιοτεχνία του Τερκενλή.
  • Γεμιστά τσουρέκια με επικάλυψη σοκολάτας, πασχαλινά κέικ και τούρτες σε ευφάνταστα χρώματα και σχέδια.
  • Σοκολατένια αυγά και ζωάκια, που θα κλέψουν τις καρδιές των μικρών μας φίλων αλλά και όσων πεισματικά αρνούνται να μεγαλώσουν!

   .... και μην ξεχνάτε πως όλα τα είδη της πασχαλινής μας παρέας μπορείτε να τα απολαύσετε σε φιλικότερη τιμή, χρησιμοποιώντας την preferred membership card Τερκενλής!

   Καλό Πάσχα με υγεία, χαρά και αισιοδοξία!

 


Τα περιεχόμενα του site προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
powered by BRAIN.net