νέα
8/10/2012 - Macarons
18/4/2012 - Deli Nougat
- Σαρακοστιανές γεύσεις!

   Σε πολύ λίγο ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση της Σαρακοστής και όλοι εμείς στον Τερκενλή, με σεβασμό στα σαρακοστιανά έθιμα, δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα νηστίσιμων προϊόντων, φροντίζοντας 40 ημέρες να μην σας λείψει τίποτα!

  • το πρωί, ολόφρεσκα αρτοπαρασκευάσματα όπως κουλούρια, κριτσίνια, ελαιόψωμα, σταφιδόψωμα και κρουασάν, μας φτιάχνουν την διάθεση!
  • λαχταριστές νηστίσιμες λιχουδιές όπως πίτες, πίτσες, πεινιρλί, δίνουν το παρόν και μας γεμίζουν με την απαιτούμενη ενέργεια, που γύρω στο μεσημέρι όλοι την έχουμε ανάγκη...
  • γλυκά και διαφόρων ειδών κεράσματα, που έχουν σαν βάση τους το ελαιόλαδο, φτιάχτηκαν για να μας γλυκάνουν...τις δύσκολες ώρες της ημέρας!

Και μην ξεχνάτε, χρησιμοποιώντας την κάρτα προνομίων μας απολαμβάνετε τις νηστίσιμες επιλογές σας σε φιλικότερη για εσάς τιμή. Αν δεν την έχετε αποκτήσει ακόμη, αρκεί μια βόλτα από ένα κατάστημα* Τερκενλής για να γίνει δικιά σας. Σας περιμένουμε!

*εξαιρούνται τα συνεργαζόμενα καταστήματα που βρίσκονται σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, Εθν. Οδούς και ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα.


Τα περιεχόμενα του site προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
powered by BRAIN.net