νέα
8/10/2012 - Macarons
18/4/2012 - Deli Nougat
- Συνεργασία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ - ROOM SERVICE

Τι είναι το... RS?

Είναι η... ανώτατη υπηρεσία, που φροντίζει την παράδοση γευμάτων, ποτών και γλυκών στο χώρο σας, γρήγορα και με... στιλ!

Είτε πεινάτε, είτε θέλετε να περάσετε μια νύχτα με φαγητό από το αγαπημένο σας εστιατόριο... το ROOM SERVICE είναι η λύση!

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα κατάλογο εστιατορίου... πρόκειται για τον κατάλογο των καλύτερων εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων της πόλης, με δυνατότητα πολλαπλών και ταυτόχρονων επιλογών.

Τέλος πια στους περιορισμούς. Ανοίξτε τον κατάλογο του ROOM SERVICE και δείτε τι σημαίνει... να έχετε επιλογές! Δείτε πως είναι η... τέχνη του να μένεις μέσα!

Πώς να παραγγείλετε...

Η διαδικασία παραγγελίας μέσω του καταλόγου του RS είναι απλή, γρήγορη και... διασκεδαστική!

Απλώς, ακολουθήστε, τα παρακάτω βήματα...

1. Διαλέξτε το εστιατόριο/ζαχαροπλαστείο απο το οποίο θέλετε να απολαύσετε το γεύμα ή το γλυκό σας,

2. Διαβάστε με προσοχή τον κατάλογο και σημειώστε τον αντίστοιχο αριθμό της επιλογής σας,

3. Αφού διαλέξετε το γεύμα σας,"ανοίξτε" το mini bar του RS και επιλέξτε το κρασί ή την μπύρα σας, απο τη μεγάλη ποικιλία ετικετών που έχουμε για την ικανοποίησή σας. Ακόμα, όλα τα αγαπημένα σας αναψυκτικά και ηδύποτα στη διάθεση σας, για να χαλαρώσετε και να τα απολαύσετε μετά το γεύμα σας,

4. Στην RS έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από διαφορετικά εστιατόρια, διαφορετικού είδους φαγητό. Ακόμα και αν είστε μια πολυμελής παρέα, μη διστάσετε να διαλέξετε όλοι το φαγητό που επιθυμείτε χωρίς τους περιορισμούς ενός συγκεκριμένου εστιατορίου.

Τελικά... η RS σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάθε φορά το γεύμα ή το δείπνο που επιθυμείτε, με τον τρόπο, το... ένδυμα και το περιβάλλον που επιθυμείτε! Με λίγα λόγια... ROOM SERVICE και δείπνο όπως εσείς το έχετε φανταστεί!


Τα περιεχόμενα του site προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
powered by BRAIN.net